Kinderwens? Stel gerust jullie vragen

Heb je een kinderwens? Ook voordat je zwanger bent, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden.

Wij beantwoorden al je vragen tijdens het kinderwensspreekuur (preconceptie spreekuur).Onderwerpen als roken, alcoholgebruik, medicijngebruik, voedingspatroon en algemene gezondheid zullen aan bod komen, zodat je goed op de hoogte bent van een gezonde leefwijze al voordat je zwanger wordt. Hierbij kunnen we je helpen bij het zo nodig maken van bepaalde keuzes. Daarnaast kunnen we ook eventuele erfelijke aandoeningen bespreken die bij jou, je partner of in jullie familie voorkomen. Ook geven we specifieke informatie over zwanger worden en zwanger zijn, zoals het gebruik van foliumzuur voordat je zwanger bent en bijvoorbeeld de voedingsadviezen voor en tijdens de zwangerschap.

Het consult is ideaal als je een kinderwens hebt en zal ongeveer een uur in beslag nemen afhankelijk van specifiek vragen en de daarbij behorende onderwerpen die dan aan bod zullen komen. Neem alvast een kijkje op www.zwangerwijzer.nl. Hier kunt je alvast veel informatie vinden over zwanger worden als je een kinderwens hebt.

Gezond zwanger zijn is belangrijk, maar gezond zwanger worden is nog belangrijker! Meer weten over ons kinderwensspreekuur?