De Praktijk

Vorige pagina

Praktijk Verloskunde Sneek

In onze praktijk voor verloskunde  vinden wij persoonlijke aandacht tijdens de zwangerschap belangrijk. Om dit te bereiken, nemen we voor jou en je partner op laagdrempelige wijze graag de tijd om op jullie vragen in te gaan.

Zo zullen wij je altijd aanmoedigen om ons te bellen bij twijfel of zorg. Ook kun je met ons praten over onderwerpen als borstvoeding, seksualiteit, pijnbestrijding, verwachtingen en dergelijke.

Wij bieden optimale keuzevrijheid met betrekking tot de bevalling (waar en hoe). Als je duidelijke wensen hebt kan het handig zijn om een geboorteplan te maken. Tijdens het spreekuur nemen wij dit dan met je door. Waar eventueel niet aan je wensen kan worden tegemoet gekomen zullen we dit uiteraard uitleggen.

Wij zijn een hecht en enthousiast team in onze praktijk voor verloskunde waarin wij onze kracht zien. Door de diversiteit aan ervaringen en het verschil in leeftijden van ons team kunnen wij elkaar goed aanvullen. Dit zien wij als een voordeel voor de continue ontwikkeling van onze verloskundige praktijk in Sneek. En als praktijk houden wij de nieuwste verloskundige ontwikkelingen goed bij.

Het is het onze ambitie een breed scala aan verloskundige diensten aan te bieden. Zodat je jouw zwangerschap en bevalling optimaal en op de meest verantwoorde en veilige manier bij Verloskundig en Echo Centrum Sneek zult ervaren.

Indien je onder begeleiding bent bij een andere verloskundige praktijk of huisarts, kun je bij ons terecht voor het maken van echo’s zowel op verwijzing van jouw eigen verloskundige, huisarts of gynaecoloog als op eigen verzoek.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk of echocentrum?