Praktijk Verloskunde Sneek

In onze praktijk voor verloskunde vinden wij persoonlijke aandacht tijdens de zwangerschap belangrijk. Om dit te bereiken, nemen we voor jou en je partner op laagdrempelige wijze graag de tijd om op jullie vragen in te gaan.

Zo zullen wij je altijd aanmoedigen om ons te bellen bij twijfel of zorg. Ook kun je met ons praten over onderwerpen als borstvoeding, seksualiteit, pijnbestrijding en verwachtingen. Of wat je nog meer belangrijk vindt.

Wij bieden optimale keuzevrijheid met betrekking tot de bevalling (waar en hoe). Als je duidelijke wensen hebt kan het handig zijn om een geboorteplan te maken. Tijdens het spreekuur nemen wij dit met je door. We zullen je ook vertellen wanneer en waarom we eventueel niet aan je wensen tegemoet kunnen komen.

Door de diversiteit aan ervaringen en het verschil in leeftijden van onze teamleden kunnen wij elkaar goed aanvullen. Dit zien wij als een voordeel voor de continue ontwikkeling van onze verloskundige praktijk in Sneek.

Als praktijk houden wij de nieuwste verloskundige ontwikkelingen goed bij. Het is steeds onze ambitie een breed scala aan verloskundige diensten aan te bieden. Zodat jij jouw zwangerschap en bevalling optimaal en op de meest verantwoorde en veilige manier zult ervaren.

De praktijk aan de Van Giffenstraat 6 in Sneek is gezellig ingericht. De bereikbaarheid is goed, ook als je met openbaar vervoer naar het centrum bent gekomen. Parkeren kan voor de deur. De wachtkamer kent een huiselijke sfeer. Kinderen zijn uiteraard welkom.

Ben je onder begeleiding bij een andere verloskundige praktijk of huisarts, dan kun je bij ons terecht voor het maken van echo’s. Zowel op verwijzing van jouw eigen verloskundige, huisarts of gynaecoloog als op eigen verzoek.