Pretecho

Wanneer kun je bij ons terecht?

De gehele zwangerschap kun je een echo op eigen verzoek (pretecho) laten maken.

Als je behoefte hebt om je kindje buiten de reguliere echo’s om te zien is het mogelijk een pretecho te laten doen. Dit kunnen zowel 2D al 3D/4D echo’s zijn. De 2D echo is mogelijk vanaf 7 weken en verder op ieder moment in de zwangerschap. De beste periode om een 3/4D echo te laten maken is tussen de 24 en 30 weken. In deze periode krijgt de baby meer volume waardoor de beelden mooier zijn. Ligt je placenta tegen jouw buikwand aan, dan adviseren wij jou te kiezen voor een termijn tussen de 24 en 26 weken. De kans op mooie beelden is dan groter omdat er dan nog voldoende ruimte is tussen de placenta en het kindje.

Vroege echo. Kan vanaf 7 weken.  €30,-       
Geslachtsbepaling. Kan vanaf 16 weken.  €40,- 
Pretecho 2D. 15 minuten. Inclusief foto's en filmpjes.  €40,- 
Pretecho 3D/4D. 30 minuten. Inclusief foto's en filmpjes.  €95,-. 

Handig om te weten:

Bovenstaande echo’s worden niet vergoed door de zorgverzekering, je hebt dan ook geen verwijzing nodig van de zorgverlener. Je kunt telefonisch een afspraak maken of gebruik maken van het contactformulier. Het is mogelijk om bij ons te pinnen.

Alle bovenstaande echo’s worden gemaakt door gekwalificeerde echoscopistes binnen onze praktijk. Meer weten over pretecho’s bij Verloskundig & Echo Centrum Sneek? Neem gerust contact op!